Ταξιδεύουμε, διαβάζουμε και ΖΟΥΜΕ
line decor
line decor
     
 
 
  Ποιοι Είμαστε  
 

Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ είμαστε μια παρέα ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο, με Ελληνική Συνείδηση και πολλά, πάρα πολλά ενδιαφέροντα.

Μας αρέσουν τα ταξίδια, σε νέους τόπους και νέες ιδέες, με το σώμα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, χωρίς αυτό σε κάθε γωνιά του Σύμπαντος, με όχημα την Ποίηση, τη Λογοτεχνία, τη Μουσική και κάθε έκφραση Δημιουργίας.

Το όνομα το δανειστήκαμε από τον θεό προστάτη της καλλιτεχνικής Δημιουργίας αλλά και προστάτη των Πολεμιστών, έτσι δανειστήκαμε και το φτερό από το ιερό πτηνό της Ήρας, προστάτιδας των Ηρώων.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική συνδρομή στην παρέα μας, καθένας και καθεμιά συνδράμει με την ενεργή του παρουσία και την όρεξή του να μοιραστεί μαζί μας τις ανησυχίες του. Σε άτακτα χρονικά διαστήματα μαζευόμαστε, συζητάμε, ερευνούμε, αθλούμαστε, εκπαιδευόμαστε και, κυρίως, ΖΟΥΜΕ.

Η συμμετοχή στα ταξίδια που κάνουμε ανά τον κόσμο είναι προαιρετική και γενικά στόχος μας δεν είναι το οικονομικό κέρδος, αλλά το να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που θα έχουμε βήμα και φίλους σε όλα τα μέρη του κόσμου που σκέφτονται, και κυρίως Δρουν, ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

Κάθε Δημιουργός έχει βήμα να παρουσιάσει το έργο του χωρίς απολύτως καμία οικονομική υποχρέωση, μόνο με τη δέσμευση ότι σε τυχόν σεμινάρια, εκθέσεις, βιβλία ή οτιδήποτε κάνει ο ίδιος ή η ίδια επαγγελματικά, θα χορηγεί μία έκπτωση τουλάχιστον 20% στα μέλη της παρέας μας.

 
Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας και ευχόμαστε το Ταξίδι μας να είναι συναρπαστικό !
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

τηλ. 6988 815722

e-mail: apollonioi@arkadian.gr