Με άρωμα λεμονιού

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ξέρετε ότι:
Η μυρωδιά του λεμονιού ενισχύει την συγκέντρωση στο διάβασμα και βοηθάει στο να αποφεύγονται τα λάθη από τους μαθητές;
Έρευνες έχουν δείξει πως οι μαθητές τα δωμάτια των οποίων αρωματίζονται με άρωμα λεμονιού, μειώνουν στο μισό τα λάθη που κάνουν στις σχολικές τους εργασίες. Το άρωμα του λεμονιού καταπολεμά το άγχος, λόγω του ότι ενισχύει την έκλυση σεροτονίνης στον οργανισμό, και δρα ενάντια στην κατάθλιψη.
Υπάρχουν στην αγορά καθαριστικά με άρωμα λεμονιού, καθώς και πολλά αρωματικά χώρου με αυτό το άρωμα, ειδικά σε περιόδους σχολικών εξετάσεων, προτιμήστε τα.

©2004-2020 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, παρουσιάζοντας δυστυχώς αυξητικές τάσεις, κυρίως εναντίον του πιο αδύναμου κομματιού της κοινωνίας μας… τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους.
Ζούμε σε συνθήκες Πολέμου και σε έναν πόλεμο επιβιώνουν μονάχα οι τυχεροί και οι εκπαιδευμένοι. Μην αφήνεστε στην τύχη σας.
Εκπαιδευθείτε!
Από την εκπαιδευτική ύλη του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μαθημάτων μου «Οδηγός Επιβίωσης στο Σήμερα».
Την Θεωρία μπορείτε να διαβάσετε στο ομώνυμο βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εκδόσεις»
στην Πράξη μπορείτε να εκπαιδευτείτε στα σεμινάριά μας.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.