Νέους Δισεκατομμυριούχους δημιούργησε ο “Κορωνοϊός”… στα ύψη Τεχνολογία και Υγεία

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Το Παγκόσμιο Πείραμα Διάβασης στην Νέα, Ψηφιακή Εποχή του Ανθρώπου το οποίο ονομάστηκε “CoVid-19” και μέχρι στιγμής είναι ένα Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων των Λαών για να γίνονται ακόμη πλουσιότερες οι Πολυεθνικές Εταιρείες Πληροφορικής, οι Φαρμακοβιομηχανίες και τα Διαγνωστικά Κέντρα που κάνουν “tests Κορωνοϊού”, αλλά και οι βιομηχανίες των φίλων της Εξουσίας που κατασκευάζουν μάσκες και λοιπά αξεσουάρ “Κορωνοϊού”, είναι μια καλή ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους αναλφάβητους ψηφιακά λαούς, να “γυρίσουν” το Παιχνίδι υπέρ τους.

Κάποια στιγμή θα πρέπει οι λαοί να χρησιμοποιήσουν αυτήν την Τεχνολογία στην οποία τους “μύησαν” οι Αφέντες τους για να τους ελέγχουν, με τρόπο τέτοιο που να πάψουν να έχουν Αφέντες.
Να χρησιμοποιήσουν την Τεχνολογία για να αποκτήσουν ΓΝΩΣΗ.
Και να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ…

– Συνεχίστε την ανάγνωση… –

ARKADIAN Nikolaos S. Panagodimitropoulos
Φέρνουμε το Αύριο, Σήμερα…

©2004-2023 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.