Εκπαίδευση στις Πολεμικές Τέχνες και την Αυτοάμυνα

dojo

Φωτεινή Υπέρβαση

Γνωρίστε την ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την Ελληνική Πολεμική Τέχνη. Η συναρπαστική Πολεμική Τέχνη, τώρα στην πλήρως εξελιγμένη μορφή της. Ένας συνδυασμός από Πολεμικές Τέχνες, τεχνικών απόκτησης Δύναμης και Φιλοσοφίας, μέσα από τις αρχαίες (και συγχρόνως διαχρονικές) διδασκαλίες της Ελληνικής Παιδείας.

Η Φωτεινή Υπέρβαση είναι ελεγχόμενα διαθέσιμη στο κοινό, με βάση κάποιες προϋποθέσεις που έχουν θεσπιστεί από τον επικεφαλής διδασκαλίας και δημιουργό της, και αφορούν σε όσους γίνονται δεκτοί να εκπαιδευθούν στην "Εσωτερική" αυτή Πολεμική Τέχνη...

totem tigerΗ Φωτεινή Υπέρβαση  “Τίγρης–Αετός–Λύκος” βασίζεται στην κινέζικη τέχνη του Kung Fu και την ιαπωνική τέχνη του Ninjutsu, μέσα, όμως, από τον διαχρονικό Ελληνικό τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας επάνω στη μάχη.
Μέσα από τις κινήσεις των ζώων, ο μαχητής βιώνει την αρχετυπική παρουσία της Δύναμης και κατορθώνει να υπερνικήσει το όποιο εμπόδιο σταθεί στον δρόμο του, όποιας μορφής και αν είναι αυτό.
Η διδασκαλία της Yoga δημιουργεί ευλυγισία και ευεξία, ενώ οι αναπνευστικές ασκήσεις καθαρίζουν τον οργανισμό από τις βλαβερές τοξίνες και ανοίγουν νέους δρόμους σε επίπεδα Αντίληψης.

totem eagleΒιώστε ΤΩΡΑ την επιστροφή των Πολεμικών Τεχνών στον Ελληνικό τρόπο σκέψης, επάνω στον οποίο βασίστηκαν οι αρχαίες διδασκαλίες της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Ινδίας για να δημιουργήσουν τις δικές τους πολεμικές τέχνες και φιλοσοφία.
Πολεμικοί ενεργειακοί χοροί, τεχνικές ένοπλης και άοπλης μάχης, μέθοδοι αυτοάμυνας και αναπνευστικές ασκήσεις, χειρισμός όπλων κοντινής, μέσης και μεγάλης απόστασης, δίνουν μία νέα διάσταση και οπλίζουν τον ασκούμενο με το ξίφος της Γνώσης, για να αντιμετωπίσει τους ολοένα και αυξανόμενους κινδύνους της καθημερινότητας.

totem wolfΕντρυφήστε στα Μυστικά των Ελληνικών Πολεμικών Τεχνών και γνωρίστε τον τρόπο μάχης της Αρχετυπικής Τριάδας των Διαχρονικών Ελλήνων Μαχητών.
Εκπαιδευθείτε σε άοπλη μάχη σώμα με σώμα. Μάθετε τον χειρισμό όπλων κοντινής, μέσης και μεγάλης απόστασης.
Γνωρίστε τη Φιλοσοφία και τις Διδασκαλίες της Ελληνικής Παιδείας.
Οι Πολεμικές Τέχνες συναντούν την Ελληνική Φιλοσοφία και επιστρέφουν στην κοιτίδα τους.
Μονάχα για όσους αναζητούν τον εαυτό τους στα Μονοπάτια...
της Γνώσης και της Δύναμης…

dojo

Δυναμική Επικράτηση

woman self defence

Η οικονομική ένδεια έχει εκτοξεύσει στα ύψη τους δείκτες της Εγκληματικότητας, με στόχο πάντα τους αδύναμους...
τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους.
Εκπαιδευθείτε στο να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας μέσα από την “Δυναμική Επικράτηση”…
την δυναμική μέθοδο τεχνικών αυτοάμυνας, σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες στην Προστασία και την Ασφάλεια.

Για όσους επίσης θέλουν απλώς να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιον που θέλει να βλάψει την σωματική τους ακεραιότητα χωρίς να μάθουν το συνολικό κομμάτι που συνθέτει μια Πολεμική Τέχνη.
Οι τεχνικές της Δυναμικής Επικράτησης είναι παραπάνω από αρκετές, γιατί αν και είναι σχεδιασμένες για τους επαγγελματίες στον χώρο της Ασφάλειας, είναι εύκολα κατανοητές και από τον μέσο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με Πολεμικές Τέχνες.

woman self defence

Α΄ Κύκλος

Β΄ Κύκλος

Γ΄ Κύκλος

Nick Panagodimitropoulos dojo

Δημιουργός - Επικεφαλής Διδασκαλίας:
Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος